aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: «Βλέπει» σαν τελικό το ματς με τον Ακρίτα

Δόξα: «Βλέπει» σαν τελικό το ματς με τον Ακρίτα

Όπως διαμορφώθηκαν τα βαθμολογικά δεδομένα μετά τους αγώνες της προηγούμενης αγωνιστικής, για τη Δόξα είναι κομβικής σημασίας το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Ακρίτα. Στην ομάδα της Κατωκοπιάς προετοιμάζονται για το ματς της Δευτέρας, το οποίο χαρακτηρίζουν «τελικό». Παρόλο που η ομάδα του Σακκά προέρχεται από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, με αποτέλεσμα η διαφορά που είχε χτίσει προηγουμένως από την επικίνδυνη ζώνη να έχει μειωθεί στους 4 βαθμούς, πιστεύει στην υλοποίηση του στόχου της παραμονής.

Αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του ο Κύπριος τεχνικός, είναι να σηκώσουν το κεφάλι, να κοιτάξουν μπροστά με αποφασιστικότητα και να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές δυνατότητές τους.

Το γεγονός ότι, η Δόξα (μαζί με τον Ακρίτα) μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς στη β’ φάση από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή, είναι ενδεικτικό του τι μπορεί να πετύχει. Γι’ αυτό και ανασυντάσσεται και θέλει να βγάλει αντίδραση στο ματς της Δευτέρας, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η πρόσφατη νίκη του Ακρίτα επί της ΑΕΛ, ηχεί σαν καμπανάκι για τον Σακκά και τους παίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ