aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Το κυνήγησε μέχρι τέλους και δικαιώθηκε

Δόξα: Το κυνήγησε μέχρι τέλους και δικαιώθηκε

Δραματική νίκη και ίσως καθοριστική στην προσπάθειά της για παραμονή στην Κατηγορία πέτυχε προχθές η Δόξα. Έστω και με μπόλικη δόση άγχους, με γκολ – πέναλτι στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, η ομάδα της Κατωκοπιάς πήρε μιας σπουδαίας σημασίας τρίποντο και είναι σε θέση να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Η Δόξα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να κάνει την ανατροπή, που τη φέρει μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου της. Τόσο οι ποδοσφαιριστές με την προσπάθειά τους στον αγωνιστικό χώρο όσο και ο Σακκάς από τον πάγκο, δικαιώθηκαν. Βγήκαν στον Κύπριο τεχνικό οι αλλαγές, συμβάλλοντας στο να γίνει πιο επιθετική και απαιτητική η ομάδα του.

Απομένουν δύο παιχνίδια με Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ, αντιπάλους που είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και η Δόξα θα επιδιώξει την μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Με αυτό τον τρόπο θα είναι σε θέση να υλοποιήσει και μαθηματικά τον στόχο της παραμονής. Εάν αυτό γίνει από το προσεχές παιχνίδια θα είναι ευχής έργο. Η προσοχή, πλέον, επικεντρώθηκε στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα στην Περιστερώνα την Τρίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ