aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Τη σέβεται, δεν τη φοβάται…

Δόξα: Τη σέβεται, δεν τη φοβάται…

Για να καταφέρει η Δόξα να κοιτάξει στα μάτια την Ανόρθωση και να διεκδικήσει με αξιώσεις τις πιθανότητες που της αναλογούν για τη νίκη, καλείται τούτη τη φορά να έχει ισορροπημένη εμφάνιση. Δηλαδή; Να μην είναι παθητική για ένα ημίχρονο, κάτι που έγινε στο ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο 45λεπτο.

Εάν οι πράσινοι της Κατωκοπιάς, λοιπόν, σφύζουν από ενέργεια και παίζοντας έξυπνα, «χτυπήσουν» την αντίπαλο στις γρήγορες επιθέσεις, τότε μπορούν να ελπίζουν στην πρώτη νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα. Πρόκειται για άκρως απαιτητικό ματς, ωστόσο στη Δόξα λένε ότι είναι αποφασισμένοι για το βαθμολογικό κέρδος.

Ο Σακκάς, δεν υπολογίζει στον Λαφράνς που αποκόμισε πρόβλημα στην προπόνηση, πέρασε από MRI και διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση τρίτου βαθμού, μένοντας εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα και βάλε μήνα. Επίσης, ο Κύπριος προπονητής ετοίμασε το αγωνιστικό πλάνο χωρίς να υπολογίζει στους Μέσκα και Μπαλντέ, που αποβλήθηκαν στον αγώνα της πρεμιέρας.

Ο Σακκάς αναμένεται να στηριχθεί στους Σισκόφσκι, Στυλιανού, Αντένον, Χριστοφή, Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Ασαμόα, Αντάμοβιτς, Εμπραλίτζε, Σασί και Σαντίκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ