aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Θέλει να ξεφύγει περισσότερο

Δόξα: Θέλει να ξεφύγει περισσότερο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια από τις πιο δύσκολες εξόδους στον Β’ Όμιλο έχει σήμερα η Δόξα, που θα κληθεί να αναμετρηθεί με την πρωτοπόρο Πάφος FC εκτός έδρας (18:00, Cablenet1). Η ομάδα του Σατσιά θα θελήσει να επανέλθει στις επιτυχίες, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό. Με αυτό τον τρόπο θα ξεφύγει περισσότερο, θα ανοίξει την ψαλίδα από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα αισθάνεται πολύ πιο άνετο από τη στιγμή που θα απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος της σεζόν.

Ο τεχνικός της προσφυγικής ομάδας δεν υπολογίζει τους μόνιμα απόντες Μέσκα και Μιντίκκη, αλλά και τον Καρλίτος λόγω κίτρινων καρτών. Αντιθέτως, διαθέσιμοι είναι πλέον οι Ολιβέιρα και Κάρλος, που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Η Δόξα, σε μεγάλο βαθμό, θα παρουσιαστεί με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι, με τον Σατσιά να αναμένει καλύτερη παρουσία και κυρίως αποτελεσματική την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ