aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Θέλει να βλέπει μόνο προς τα πάνω

Δόξα: Θέλει να βλέπει μόνο προς τα πάνω

Δύσκολη η σημερινή αποστολή της Δόξας, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Η αλλαγή προπονητή στην αντίπαλο ομάδα αυξάνει περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας και κάνει πιο απρόβλεπτο το σκηνικό για την ομάδα της Κατωκοπιάς. Εντούτοις, η Δόξα θα πάει στο ΓΣΠ για να «χτυπήσει» το παιχνίδι, να διεκδικήσει το τρίποντο που θα της επιτρέψει να ανέλθει βαθμολογικά.

Άλλωστε, θέλει να βλέπει μόνο προς τα πάνω και πού μπορεί να φθάσει και να τερματίσει με το τέλος της σεζόν και να πάψει να κοιτάζει προς τα κάτω κι αν την πλησιάζουν οι ομάδες που την ακολουθούν. Ο Ηλίας Χαραλάμπους είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλο το έμψυχο δυναμικό στην διάθεσή του. Επιστρέφουν οι Καραμανώλης, Ασαμόα και Σαντίκ.

Οι δύο τελευταίοι θεωρούνται σίγουροι για την ενδεκάδα, καλές πιθανότητες έχει και ο πρώτος. «Παίζεται» μια θέση στα άκρα της άμυνας και μια στη μεσαία γραμμή και αυτό λόγω των αυξημένων επιλογών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ