aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Θέλει να τριτώσει το καλό

Δόξα: Θέλει να τριτώσει το καλό

Να δώσει συνέχεια στα δύο θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Ομόνοια και Εθνικό είναι ο στόχος της Δόξας στη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Πάφος FC για τη 16η αγωνιστική. Η ομάδα της Κατωκοπιάς χάρη στις δύο αυτές διαδοχικές νίκες έχει ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ σε περίπτωση βαθμολογικού κέρδους από το σημερινό ματς θα ανοίξει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα από την 11η ΠΑΕΕΚ.

Κυνηγά παράλληλα την τρίτη της διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο και για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάιο, όταν στο φινάλε της περσινής σεζόν είχε επικρατήσει της Καρμιώτισσας, της Νέας Σαλαμίνας και της Ένωσης.

Πολύ σημαντική κρίνεται η επιστροφή του Γεωργιανού Εμπραλίτζε στη διάθεση του Ηλία Χαραλάμπους. Διαθέσιμος είναι επίσης και ο Ζιαν-Αρμέλ Ντρολέ, ο οποίος εγγράφηκε στο ρόστερ και υπολογίζεται από τον Κύπριο τεχνικό. Συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Τραϊτσέφσκι (δέχθηκε κόκκινη κάρτα κόντρα στον Εθνικό). Δεν υπολογίζονται επίσης οι τρεις παίκτες που είναι θετικοί στον κορωνοϊό, οι οποίοι αποτελούν βασικές μονάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ