aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Θέλει να το αλλάξει με τον Σακκά

Δόξα: Θέλει να το αλλάξει με τον Σακκά

Δύσκολο μεν, χωρίς περιθώρια νέας απώλειας βαθμών δε. Η Δόξα υποδέχεται την Ανόρθωση (19:00, Cytavision1) και θέλει μόνο τη νίκη για να ανασάνει. Ντεμπούτο στην τρίτη του θητεία στον πάγκο της προσφυγικής ομάδας θα κάνει ο Κώστας Σακκάς, στο πρόσωπο του οποίου στηρίζουν πολλά για αγωνιστική ανάκαμψη και επίτευξη του στόχου της παραμονής. Η Δόξα, που είναι με την πλάτη στον τοίχο, θα ψάξει νίκη μετά από ένα δίμηνο.

Η τελευταία φορά που πανηγύρισε ήταν στις 2 Δεκεμβρίου 2022, όταν επικράτησε του Ακρίτα με 1-0 στην Περιστερώνα. Ο Σακκάς προσπάθησε στις λίγες ημέρες που είχε την ευθύνη των προπονήσεων να ανυψώσει το ηθικό των παικτών και παράλληλα να περάσει τη φιλοσοφία του. Αναμένεται τακτικά η Δόξα να είναι βελτιωμένη, στοχεύοντας το μηδέν παθητικό και παράλληλα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της.

Το σωματείο της Κατωκοπιάς ανακονώνει την απόκτηση του Κολομβιανού αριστερού φουλ μπακ, Σεμπάστιαν Ερέρα. Τελευταία ομάδα του 25χρονου ποδοσφαιριστή ήταν η Μπρεγκαλνίκα Σκοπίων, ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε στις ΜΤΚ Βουδαπέστης και Ραμποτνίσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ