aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Θέλει να κοιτάξει τον αντίπαλο στα μάτια

Δόξα: Θέλει να κοιτάξει τον αντίπαλο στα μάτια

Μετά την πρώτη εντός έδρας νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, η Δόξα θέλει να δώσει συνέχεια, αντλώντας γερή ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του σημερινού ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ, οι πράσινοι της Κατωκοπιάς θα τα δώσουν όλα ώστε να περιορίσουν αγωνιστικά την αντίπαλο και να αποσπάσουν το βαθμολογικό όφελος. Με 11 βαθμούς στο ταμείο, εννοείται πως οι πράσινοι της Κατωκοπιάς δεν αισθάνονται καθόλου άνετα όσον αφορά στην παραμονή στην κατηγορία των «μεγάλων».

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Ρικάρντο Σέου, ο οποίος έχει την ευχέρεια να καταρτίσει το αγωνιστικό πλάνο όπως κρίνει καλύτερα. «Κλειδί» στο σημερινό ματς θα αποτελέσει η αμυντική λειτουργία. Εάν η Δόξα καταφέρει να αμυνθεί αποτελεσματικά, τότε θα αυξήσει αυτομάτως τις πιθανότητες για να φτάσει σε βαθμολογικό όφελος. Ο Μπόγιαν Κοβάσεβιτς, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, θα είναι στις επιλογές του προπονητή και θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ