aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Θέλει μόνο νίκη για σίγουρη παραμονή

Δόξα: Θέλει μόνο νίκη για σίγουρη παραμονή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Εδώ που οδήγησε τα πράγματα η Δόξα είναι αναγκασμένη να παίξει την παραμονή της στον αποψινό (19:00, Cytavision Sports 5) αγώνα με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ομάδα της Κατωκοπιάς, ενώ θα μπορούσε να εξασφάλιζε την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία από νωρίς, με την πορεία που είχε στα πλέι-άουτ, έβαλε εαυτόν σε δύσκολη θέση. Έτσι, σήμερα θέλει μόνο νίκη απέναντι στη βαθμολογικά αδιάφορη Ανόρθωση ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στους «μεγάλους» ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του αγώνα Παραλίμνι-Αλκή.

Η αποστολή της προσφυγικής ομάδας κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, καθώς η Ανόρθωση όσο κι αν είναι αδιάφορη θα θέλει στο τελευταίο της παιχνίδι και μάλιστα στην έδρα της να ολοκληρώσει μια άσχημη χρονιά με νίκη. Παρόλα αυτά, και παρά την πίεση που θα υπάρχει για το αποτέλεσμα, στις τάξεις της Δόξας υπάρχει αποφασιστικότητα για να κερδίσουν το παιχνίδι. Κι αυτό είναι άλλωστε και το μεγάλο κίνητρο της ομάδας του Λούκα Χατζηλούκα στον κρίσιμο αγώνα. Η ομάδα έδωσε βάρος και στην ψυχολογία κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της εβδομάδας ώστε να είναι πανέτοιμη από κάθε άποψη.

Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι θα παρουσιαστούν σχεδόν πλήρεις. Επιστρέφουν οι Μιτρέα και Ασαμόα, δυο βασικοί ποδοσφαιριστές που αναμένεται να πάρουν θέσεις στο αρχικό σχήμα. Θα απουσιάσει ο Τίνκου ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, όπως και ο τραυματίας Αρτάμπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ