aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Θέλει Έργκους Κάτσε, αλλά…

Δόξα: Θέλει Έργκους Κάτσε, αλλά…

Ο 28χρονος Αλβανός διεθνής για τον οποίο έκανε λόγο ο πρόεδρος της Δόξας στην εκπομπή «Goal N’ Roll» στη Cytavision την Κυριακή, είναι ο Έργκους Κάτσε.

Ο Κώστας Χριστοδούλου προσπαθεί να δελεάσει τον Αλβανό μέσο που πέρασε από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Λάρισα και Άρη Θεσσαλονίκης, Πλζεν και τώρα είναι στην Παρτιζάνι της πατρίδας του, αλλά για την ώρα προκύπτει διαφορά στο οικονομικό. Υπάρχει ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στις δύο πλευρές, σε μια προσπάθεια γεφύρωσης της διαφοράς που τους χωρίζει ώστε ο Αλβανός άσος να πει το «ναι» και να έλθει στην Κύπρο για τις υπογραφές. Όπως είναι σήμερα τα δεδομένα, όλα είναι πιθανά.

Παράλληλα, παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσει ο Ολιβέιρα που ενημερώθηκε να βρει ομάδα ώστε να εγγραφεί ο Σάιθ. Ακόμη, οι Κύπριοι Χριστοφή, Βασιλείου και Καλλής βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ομάδας. Ο τελευταίος ενδέχεται να συνεχίσει στην Καρμιώτισσα. Η Δόξα συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Μακάρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ