aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Θα μπορούσε να νικήσει, αλλά και να χάσει

Δόξα: Θα μπορούσε να νικήσει, αλλά και να χάσει

Με εντός έδρας ισοπαλίες δεν κόβεις δρόμο, αλλά όπως είπε κι ο Κώστας Σακκάς, «ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός για τη συνέχεια». Η Δόξα αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με αντίπαλο την Ανόρθωση στην Περιστερώνα σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να νικήσει, αλλά και να χάσει.

Αν ο Μπένι ή ο Σαντίκ είχαν καλύτερα τελειώματα ή ο Σόπτζικ έδινε διαφορετική τροχιά στην μπάλα, όταν αυτή κατέληξε στο δοκάρι του Λόρια, οι Κατωκοπίτες μάλλον θα πανηγύριζαν.

Στο τέλος, βέβαια, στο ντεμπούτο της τρίτης θητείας του Κώστα Σακκά στον πάγκο της Δόξας, απονεμήθηκε δικαιοσύνη. Με μια εμφάνιση που ικανοποίησε τον Κύπριο τεχνικό. «Αυτά που ζήτησα τα είδα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος», δήλωσε χαρακτηριστικά για το πάθος, τη διάθεση και την ενέργεια που είχαν στον αγωνιστικό χώρο.

«Μας δίνει αισιοδοξία ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Σίγουρα παίζαμε με έναν δύσκολο αντίπαλο, όμως παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε να κερδίσουμε. Η Ανόρθωση είχε την ποιότητα επιθετικά να μας κάνει τη ζημιά, όμως αμυνθήκαμε εξαιρετικά. την τελευταία φάση την είχαμε εμείς που μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Βλέπουμε τη συνέχεια κόντρα στον Άρη», πρόσθεσε ο Κώστας Σακκάς που έκανε αλλαγή στην αλλαγή τον Αμπτουλαχί για να τον προστατεύσει να μην αποβληθεί, αφού αντίκρισε νωρίς την κίτρινη κάρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ