aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Τελευταία ευκαιρία

Δόξα: Τελευταία ευκαιρία

Το μόνο σίγουρο είναι πως στη Δόξα, θέλουν να ανανεώσουν την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία. Το ερώτημα που τίθεται ωστόσο, είναι εάν μπορούν. Στο μεθαυριανό και τελευταίο παιχνίδι, ήλθε η ώρα που καλούνται να το αποδείξουν στο αγωνιστικό χώρο.

Μετρούν δυνάμεις με την ΑΕΛ στο Στάδιο «Αλφαμέγα» και σε περίπτωση που πανηγυρίσουν το τρίποντο, αυτομάτως θα «κλειδώσουν» την παραμονή. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Κώστα Σακκά, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στις 13 Απριλίου με 1-0, τράβηξε απότομα χειρόφρενο. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, μετρά πέντε ήττες, δύο ισοπαλίες και μία νίκη, την οποία καρπώθηκε εκ νέου απέναντι στους μαυροπράσινους πριν από μία εβδομάδα, με γκολ στην εκπνοή από εκτέλεση πέναλτι.

Εκεί που βρισκόταν με ενάμιση πόδι στην Α΄Κατηγορία, έκανε πολλά βήματα πίσω, φτάνοντας στην τωρινή δύσκολη θέση. Στην ομάδα της Κατωκοπιάς, μάζεψαν τα κομμάτια τους και δηλώνουν αποφασισμένοι για να τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ