aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Τα λάθη απαγορεύονται

Δόξα: Τα λάθη απαγορεύονται

Στα τελευταία 11 παιχνίδια που έδωσε η Δόξα στο πρωτάθλημα, μία μόλις φορά κατάφερε να καρπωθεί το τρίποντο, έχοντας ως αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ. Ομάδα που προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει εκ νέου, τούτη τη φορά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς, λοιπόν, δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες, δηλώνοντας αποφασισμένοι για επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά. Μετά την ήττα από την ΑΕΛ, βλέπετε, τα περιθώρια άρχισαν να στενεύουν επικίνδυνα. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από αυτό που θα εξαργυρώνεται με τρεις βαθμούς κόντρα στην ουραγό ομάδα του μαραθωνίου, εννοείται πως θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία καθώς, σε τέτοιο ενδεχόμενο, το σύνολο του Ηλία Χαραλάμπους θα μπλέξει για τα καλά πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Κύπριος προπονητής είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού επανήλθε και ο Κέρλα. Ο Βόσνιος στόπερ, όπως γράψαμε προσφάτως, διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ