aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Στο ντεμπούτο Σατσιά θέλει να βάλει φρένο

Δόξα: Στο ντεμπούτο Σατσιά θέλει να βάλει φρένο

TOY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Να βάλει φρένο στον αγωνιστικό κατήφορο θέλει η Δόξα στο σημερινό (16:00) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφος FC. Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της προσφυγικής ομάδας, ο Μαρίνος Σατσιάς θέλει να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών μετά από έξι σερί αρνητικά αποτελέσματα (τέσσερις ήττες, δύο ισοπαλίες).

Οι τρεις βαθμοί της νίκης κρίνονται ως εξαιρετικά σημαντικοί, αφού θα της δώσουν την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, εκεί όπου εμφανίζεται ιδιαίτερα αξιόμαχη.  Στα τελευταία εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος στο Μακάρειο γνώρισε μόλις μια ήττα από την Ομόνοια, ενώ πανηγύρισε και τα δύο μοναδικά της τρίποντα στο 2021 (ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ).

Ο Κύπριος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κωνσταντίνο Μιντίκκη, Κέβιν Ολιβέιρα και Μέσκα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Γκολομπάρτ, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει το ματς μετά από καιρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ