aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Στην Πορτογαλία για παίκτες, αναμονή για Σαντίκ

Δόξα: Στην Πορτογαλία για παίκτες, αναμονή για Σαντίκ

Παρά το γεγονός πως ο Λούκας Χατζηλούκας δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, το πιθανότερο σενάριο τον φέρει να συνεχίζει στη Δόξα. Ο Κύπριος προπονητής, εξάλλου, βρίσκεται από το Σάββατο στην Πορτογαλία με τον πρόεδρο της Δόξας, Κώστα Χριστοδούλου, ώστε να παρακολουθήσουν και να έχουν συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν.

Ακολούθως θα βρεθούν στην Ισπανία. Η ομάδα της Κατωκοπιάς βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση δύο μετεγγραφών, ενώ υπάρχει επικοινωνία για επιστροφή του Μπεράτ Σαντίκ. Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει μιλήσει με άλλες δύο κυπριακές ομάδες και στη Δόξα βρίσκονται στην «πρίζα». Θα προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό στόπερ, αμυντικός χαφ, μεσοεπιθετικός και επιθετικός.

Οι Μπόλιεβιτς, Αρτάβε και Λουίς Κάρλος θα είναι και στη νέα σεζόν στο ρόστερ. Εκπνέει η συνεργασία με τους Παβλόφ, Τίνγκου, Νελσίνιο, Ζατλ και αναλόγως των αποτελεσμάτων της αξιολόγησής τους θα ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις για το μέλλον τους στην ομάδα της Κατωκοπιάς. Οι δύο πρώτοι, πάντως, αναμένεται πως θα αποχωρήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ