aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Σκιά του καλού εαυτού του

Δόξα: Σκιά του καλού εαυτού του

Ο Σαντίκ, σε τίποτα δεν θυμίζει μέχρι στιγμής τον καλό εαυτό του. Ο Φινλανδός επιθετικός της Δόξας, εκ των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματός μας τα προηγούμενα χρόνια, παραμένει «άσφαιρος» σε έξι αγώνες πρωταθλήματος. Παρόλο που αγωνίστηκε σε όλα τα ματς ως βασικός και αναντικατάστατος (540 λεπτά), δεν βρήκε ακόμη τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Είναι κάτι που προκαλεί εντύπωση, αφού η Δόξα στηριζόταν στο πρόσωπό του στο σκοράρισμα.

Είναι ξεκάθαρο ότι, ψάχνεται ακόμη ο έμπειρος επιθετικός, από τον οποίο ο Σέου αναμένει πολλά και προσδοκεί πως σύντομα θα πάρει μπρος. Ο Σαντίκ κρίνεται απαραίτητος, αφού βοηθά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας με το ύψος του, αλλά και τον τρόπο που κινείται. Είναι σε θέση να υποδεχθεί την μπάλα και να σερβίρει τους συμπαίκτες του. Το γκολ, όμως, είναι η δουλειά του και όσο δεν το βρίσκει, φορτώνεται άγχος.

Στη Δόξα προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Παρασκευής, με αντίπαλο την Πάφος FC στο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης». Δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, όμως για τη Δόξα ζητούμενο είναι μόνο η νίκη. Άλλωστε, σε δύο αγώνες στην έδρα της δεν πανηγύρισε και προσδοκεί να το κάνει την Παρασκευή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ