aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Σηκώνει μανίκια ο Χαραλάμπους

Δόξα: Σηκώνει μανίκια ο Χαραλάμπους

Εποχή Ηλία Χαραλάμπους στη Δόξα. Ο νεαρός Κύπριος τεχνικός δεν έμεινε για πολύ καιρό στο ταμείο ανεργίας μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Εθνικό. Πιάνει από σήμερα δουλειά στην ομάδα της Κατωκοπιάς, αντικαθιστώντας τον Κώστα Σακκά, που αποχωρεί πικραμένος καθώς όπως είπε χθες «άλλα λέγαμε με τον πρόεδρο πριν 24 ώρες, δεν γνωρίζω τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησής μου».

Ο Ηλίας Χαραλάμπους θα πλαισιώνεται από τους συνεργάτες που είχε και ο Κώστας Σακκάς, δηλαδή δεν θα αλλάξει σε τίποτα το υπόλoιπο τεχνικό τιμ. Ο Κύπριος τεχνικός θα κληθεί να κοουτσάρει τη Δόξα για πρώτη φορά στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση, την προσεχή Δευτέρα.

Στο πρόσωπο του Χαραλάμπους ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, βλέπει τον συνεχιστή της δουλειάς που έκανε προηγουμένως ο Σακκάς. Όλοι στον σύλλογο της Κατωκοπιάς προσδοκούν σε καλύτερες μέρες, με θετικά αποτελέσματα και απομάκρυνση της ομάδας από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στο ματς με την Ανόρθωση, η Δόξα θα πάει κομπλέ αφού είναι διαθέσιμος και ο Χάρης Κυριάκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ