aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Σαν έτοιμος από καιρό

Δόξα: Σαν έτοιμος από καιρό

Στο δεύτερο μόλις παιχνίδι που αγωνίσθηκε στην Α΄ Κατηγορία ως βασικός, ο Δημήτρης Πρινιωτάκης πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια της Δόξας. Όσες φορές χρειάστηκε η συμβολή του, ο 22χρονος τερματοφύλακας κατέβασε τα ρολά της εστίας του στο προχθεσινό ματς με αντίπαλο τον Εθνικό, αποσπώντας τα εύσημα των συμπαικτών, αλλά και του προπονητή του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Πρινιωτάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ Λεμεσού, ακολούθως πέρασε από την ΑΕ Ζακακίου και μέχρι το καλοκαίρι ανήκε στο έμψυχο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ. Ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του και όπως είχε ενημερωθεί, αυτό δεν θα ανανεωνόταν. Κάπου εκεί ήρθε η πρόταση της Δόξας και ο νεαρός δεν την αρνήθηκε. Με την αποβολή του διεθνούς τερματοφύλακα, Νταμιάν Σισκόφσκι, στον αγώνα με την Ομόνοια, ο Πρινιωτάκης έπεσε με τη μία στα… βαθιά, δείχνοντας ότι έχει τα φόντα για να ισχυροποιήσει τη θέση του. Η πρώτη φορά που έπαιξε βασικός στη «μεγάλη» κατηγορία ήταν στις 28 Μαΐου 2021 και δη στο ματς ΑΠΟΕΛ – Ερμής (2-0).

Στο προχθεσινό ματς, η Δόξα πάλεψε, δημιούργησε ευκαιρίες, με το ισόπαλο αποτέλεσμα να μην αφήνει κανένα στην ομάδα ευχαριστημένο. Μάλιστα, σε άλλο ένα παιχνίδι, πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε από το VAR, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Νίκο Κωνσταντίνου, να σχολιάζει: «Καταστρέφουμε το ποδόσφαιρο αν ασχολούμαστε με το κατά πόσον ένας πόντος είναι οφσάιντ. Χάνει την ουσία του ο τρόπος που χρησιμοποιείται κάποτε το VAR, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις οφσάιντ. Δεν θα προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα με τον Εθνικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ