aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Σακκάς με μαγικό ραβδί!

Δόξα: Σακκάς με μαγικό ραβδί!

Αν υπάρχουν ακόμη μαγικά ραβδάκια στο ποδόσφαιρο, ένα πρέπει να κρατάει ο Κώστας Σακκάς. Ο Κύπριος τεχνικός αναγέννησε τη Δόξα Κατωκοπιάς κι οι ελπίδες της για σωτηρία, όχι μόνο αναπτερώθηκαν, αλλά με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, βρίσκεται πάνω από τη γραμμούλα του υποβιβασμού. Χθες η προσφυγική ομάδα νίκησε εκτός έδρας τον Ακρίτα Χλώρακας με 2-1 κι έφτασε τους 21 βαθμούς.

Τους… μισούς απ’ αυτούς του εξασφάλισε με προπονητή τον Σακκά, άσχετα αν μετρά μόνο έξι παρουσίες στον πάγκο της (σε αγώνες πρωταθλήματος). Δύο νίκες (επί της Καρμιώτισσας και η χθεσινή), μία… περήφανη εκτός έδρας ισοπαλία, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και άλλα άλλα δύο «Χ» στην Περιστερώνα με Ανόρθωση και Ολυμπιακό! Τι άλλο να θέλει ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Καραβίδας και οι φίλοι της; Η μοναδική φορά που ηττήθηκε ήταν στο Στάδιο «Αλφαμέγα» κόντρα στον Άρη.

Χθες, μάλιστα, για ένα ημίχρονο έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» πολύ εύκολα το «διπλό». Καρπώθηκε το τρίποντο χάρις σε γκολ του Τρούγιτς (16’) και αυτογκόλ του Καραγιάννη (29’), ενώ είχε και δύο δοκάρια με τους Ασάντε (27’) και Σαντίκ (από τα ένδεκα βήματα στο 45’).

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Τόρες (20’), πίεσαν στην επανάληψη, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να ξανανικήσουν την εστία του Σισκόφσκι. Ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο με 12 βαθμούς και στη δεύτερη φάση έχουν να ανέβουν ένα βουνό. «Θέλαμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς και στο τέλος τα καταφέραμε. Πήραν τα παιδιά μια πολύτιμη νίκη που θα βοηθήσει στη συνέχεια. Ο Ακρίτας είναι μια καλή ομάδα και ρίσκαρε. Μπορούσαν τα πράγματα να είναι πιο εύκολα αλλά και πιο δύσκολα. Κρατάμε το τρίποντο και βλέπουμε τη συνέχεια», ήταν το σχόλιο του Κώστα Σακκά για τη χθεσινή αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ