aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ρίχνει την τελευταία της ζαριά…

Δόξα: Ρίχνει την τελευταία της ζαριά…

Μετά και τα αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββάτου, με τον Εθνικό να παίρνει ισοπαλία απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας (2-2) και το Παραλίμνι να μένει στην ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (1-1), η Δόξα είναι στο -10 από την 11η θέση (Εθνικός) και στο -12 από την 10η θέση (Παραλίμνι).

Η προσπάθεια για παραμονή στην Κατηγορία φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη, με την ομάδα του Σακκά να ρίχνει απόψε (19:00) απέναντι στην Πάφος FC την τελευταία της ζαριά. Θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της, να μείνει ζωντανή.

Η Δόξα στο προηγούμενο ματς φιλοξένησε και πάλι την Πάφος FC και δέχθηκε την βαριά ήττα με 4-0. Σήμερα, θα επιδιώξει τα πράγματα να είναι αλλιώς… Ο Σακκάς, που δεν υπολογίζει τους Ντερβίτ και Μέσκα λόγω καρτών, αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα του ως ακολούθως σε σχηματισμό 4-2-3-1: Κάτω από τα δοκάρια ο Γκρεμσλ. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Μιντίκκης, Γιούτριτς, Χριστοφή, Νελσίνιο. Στη μεσαία γραμμή, οι Ασαμόα, Μπόλιεβιτς ή Τραϊτσέφσκι ως ανασταλτικοί και Παπαφώτης ως επιτελικός. Στα άκρα της επίθεσης, οι Κάρλος, Καρλίτος ή Μπραμπίλα και στην κορυφή ένα εκ των Ίταλο ή Ζορζίνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ