aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ψαχνόταν ανασταλτικά

Δόξα: Ψαχνόταν ανασταλτικά

Το ντεμπούτο του Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο της Δόξας συνοδεύτηκε με ήττα. Ήταν δύσκολη η αποστολή απέναντι στην Ανόρθωση, που πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή εμφάνισή της. Η ομάδα της Κατωκοπιάς προσπάθησε σε κάποια διαστήματα του προχθεσινού αγώνα, αλλά δεν είχε συνέχεια και δέχθηκε φυσιολογικά την ήττα. Παρουσίασε κυρίως προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία, με τον αντίπαλό της να εκδηλώνει με ευκολία επιθετικές προσπάθειες και να προσεγγίζει την περιοχή της.

Πλέον, η προσοχή επικεντρώνεται στο νέο δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια στο Μακάρειο, την προσεχή Κυριακή. Περιμένει πολλή δουλειά τον Χαραλάμπους, αφού η Δόξα χρειάζεται βελτίωση σε αρκετούς τομείς. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη αμυντική και επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος, με 19 γκολ παθητικό και 11 γκολ ενεργητικό, αντίστοιχα.

Η Δόξα προτίθεται να ενισχυθεί με τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο ένας, εκτός απροόπτου, θα είναι ο επιθετικός Ζαν-Αρμέ Τρολ, που συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ