aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ψάχνει το αποφασιστικό βήμα

Δόξα: Ψάχνει το αποφασιστικό βήμα

Σχεδόν δύο μήνες χωρίς νίκη παραμένει η Δόξα. Η τελευταία φορά που πανηγύρισε ήταν στις 3 Ιανουαρίου επί του Εθνικού εκτός έδρας.

Ακολούθησαν έξι αγώνες πρωταθλήματος, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Σήμερα, απέναντι στην ΠΑΕΕΚ (16:00, Cytavision2) θα επιδιώξει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί, να επανέλθει στις επιτυχίες και να κάνει αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην Κατηγορία. Να ξεφύγει της αντιπάλου της στους επτά βαθμούς, διαφορά που θα αποτελέσει «μαξιλαράκι» για τη συνέχεια.

Για να φθάσει στην επιτυχία η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους, θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε πολλούς τομείς. Να είναι αποτελεσματική, αξιοποιώντας στοn μεγαλύτερο βαθμό τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει και την ίδια ώρα να είναι συγκεντρωμένη στην άμυνα. Να μην δώσει δικαιώματα.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει μόνο τον Αντενόν, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Πάφος FC. Οι Σισκόφσκι, Στυλιανού, Καραμανώλης, Κέρλα ή Σάιθ, Κοβάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Ασαμόα, Εμπραλίτζε, Μέσκα, Σασί ή Οικονομίδης, Σαντίκ, είναι οι επικρατέστεροι για το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ