aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Προς διαζύγιο με τον Ευθυμίου στην παρουσία Χατζηλούκα!

Δόξα: Προς διαζύγιο με τον Ευθυμίου στην παρουσία Χατζηλούκα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σύντομο φαίνεται πως ήταν το πέρασμα του Άγγελου Ευθυμίου από τον πάγκο της Δόξας. Σε συνάντηση με τον πρόεδρο Κώστα Χριστοδούλου, στην παρουσία του Λούκα Χατζηλούκα που έχει σημαντικό ρόλο στον προγραμματισμό της Δόξας, διαφάνηκε να μην υπάρχει κοινή συνισταμένη.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, οι δύο πλευρές οδηγούνται σε διαζύγιο. Ο Ευθυμίου κάθισε στον πάγκο της ομάδας στους τελευταίους τρεις αγώνες της Δόξας, μετρώντας ισάριθμες νίκες. Επικράτησε των Καρμιώτισσας (5-0), Νέας Σαλαμίνας (4-1) και Παραλιμνίου (1-0).

Μάλιστα, πληροφορίες μας φέρουν τη Δόξα να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Έχει εντοπιστεί Πορτογάλος τεχνικός, που παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Εξελίξεις, λοιπόν, στο κεφάλαιο προπονητής στη Δόξα αναμένονται σύντομα. Πρωτίστως να εκδοθεί το διαζύγιο με τον Ευθυμίου και θα ακολουθήσει η προσπάθεια σύναψης συνεργασίας με τον επόμενο τεχνικό.

Παράλληλα, άρχισε η αξιολόγηση ποδοσφαιριστών. Αναλόγως των αποχωρήσεων θα προκύψουν και αντίστοιχες προσθήκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ