aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Πρόωρο «τέλος» για πρώην παικταρά της, νέα συνεργασία με Ριβάλντο

Δόξα: Πρόωρο «τέλος» για πρώην παικταρά της, νέα συνεργασία με Ριβάλντο

Τέλος στην καριέρα του έβαλε ένας πρώην παίκτης της Δόξας Κατωκοπιάς, αφού αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 27 του, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο παρελθόν και δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται. Πρόκειται για τον Ντάνι Λόπεθ, ο οποίος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στη Δόξα από το 2013 έως το 2016 με ενδιάμεσο σταθμό την ισπανική Αλμερία για λίγους μήνες το 2014 ως δανεικός, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η ρουμανική Βιιτόρουλ Κωνστάντσας.

Πλέον, ο Καταλανός θα εργάζεται σε εταιρεία που ασχολείται με την εκπροσώπηση παικτών, το αθλητικό μάρκετινγκ και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε διεθνές επίπεδο και εδρεύει στη Βαρκελώνη και στο Σάο Πάουλο της Βραζιλίας. Πρόκειται για εταιρεία της οποίας επικεφαλής είναι Βραζιλιάνος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ριβάλντο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του παίκτη:

«Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε την πραγματικότητα και να δούμε την τύχη που είχαμε να απολαμβάνουμε και να δουλεύουμε κάνοντας ό,τι μας αρέσει περισσότερο. Πριν από δύο χρόνια έχω υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στο ισχίο που οδήγησε σε μία μακρά διαδικασία (σ.σ. αποθεραπείας και αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις), η οποία με ανάγκασε να σταματήσω το ποδόσφαιρο

Έκανα αρκετές προσπάθειες, ξόδεψα πολλές ώρες φυσιοθεραπείας και προπόνησης για να επανακτήσω τη φόρμα μου και στο τέλος τα πράγματα δεν πήγαν  όπως αναμένονταν. Σε αυτό το στάδιο ήμουν τυχερός που είχα πολύ σημαντικούς ανθρώπους από την οικογένεια κοντά μου και τους φίλους μου.

Ευχαριστώ αιώνια τη Βιιτόρουλ Κονστάντσα που μου συμπεριφέρθηκε ιδιαίτερα καλά με την ανανέωση του συμβολαίου ενώ ήμουν τραυματίας, κάτι που δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν βλέπουμε πάντα όσο συχνά χρειάζεται.

Μπορώ να πω αντίο ως παίκτης μετά από χρόνια απολαμβάνοντας αυτό που έκανα με σπουδαίους παίκτες και τους συμπαίκτες που σήμερα αποκαλώ “φίλους” ακόμη κι αν είμαστε τόσο μακριά.

Σας ευχαριστώ που ήσαστε κοντά μου και νοιάζεστε για την υγεία όλων όσων βρίσκονται γύρω μας.

Ευτυχώς αρχίζει ένα νέο στάδιο, ένα νέο αθλητικό πρότζεκτ που μου δίνει ιδιαίτερο ενθουσιασμό για την αγάπη, την επιθυμία και τη δέσμευση που έχω καταθέσει με όλη την ομάδα τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για το 4Ever Legends το οποίο είναι ήδη μια νέα οικογένεια που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα! Θα ανταμώσουμε σύντομα, γιατί το ποδόσφαιρο θα μας ενώνει πάντα. Ευχαριστώ ⚽️».

Ο πρώην συμπαίκτης του Γκαουσού Φοφανά, σχολίασε το εξής: «Σε ευχαριστώ για την ποιότητα, το πάθος και την αγάπη που έδωσες για στο ποδόσφαιρο, πρέπει να είσαι περήφανος για όλα πρόσφερες στο άθλημα. Είναι λυπηρό που δεν θα σε ξαναδούμε στο γήπεδο. Μείνε περήφανος αδελφέ, είναι ευγνωμοσύνη που μοιραστήκαμε το ίδιο πάθος και σου εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον κι ο Θεός να σε ευλογεί εσένα και την οικογένειά σου. Μεγάλες αγκαλιές από μένα φίλε, τα λέμε σύντομα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ