aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Πρόκληση η πρωτιά

Δόξα: Πρόκληση η πρωτιά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η νίκη επί της Πάφος FC την προηγούμενη αγωνιστική έχει φέρει τη Δόξα μια ανάσα από την κορυφή του Β’ Ομίλου. Εκεί μπορεί να βρεθεί σήμερα με νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Με διπλό θα πιάσει τον αντίπαλό της στους 37 βαθμούς και θα υπερτερεί στην ισοβαθμία αφού μετρούν ήδη από μία νίκη στην α’ φάση. Ψηλό το σημερινό εμπόδιο για την ομάδα του Σατσιά, που θα βρεθεί και πάλι απέναντι στην ομάδα που υπηρέτησε για χρόνια ως ποδοσφαιριστής, αλλά θα κάνει την προσπάθειά της και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει επιλογές για να παρουσιάσει ένα καλό αρχικό σχήμα, ικανό να «χτυπήσει» τη νίκη. Είναι πιθανό να στηριχθεί στην ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στην Πάφος FC, δηλαδή τους Σισκόφσκι, Άδωνη, Γκολομπάρτ, Μουχτάρη, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Οικονομίδη, Τραϊτσέφσκι, Κάρλος, Κίκας, Σαντίκ. Την ιδια ώρα, άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές διεκδικούν θέση, οι Μιντίκκης, Ασαμόα και Καρλίτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ