aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Προχωρημένη, περιμένει τον Απόλλωνα

Δόξα: Προχωρημένη, περιμένει τον Απόλλωνα

Προχωρημένος είναι ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν στη Δόξα, γεγονός που επιτρέπει στους ανθρώπους που χειρίζονται τον προγραμματισμό να είναι άνετοι στις ενέργειες που κάνουν για συμπλήρωση του ρόστερ. Στην ομάδα της Κατωκοπιάς είναι σε αναμονή της παραχώρησης τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα τεθούν εκτός πλάνου του Τσόρνιγκερ. Ο ένας ενδέχεται να είναι ο Νόγιοκ. Είναι κάτι που αποκάλυψε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου. Αναλόγως των θέσεων που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές που θα πάρει από τον Απόλλωνα, θα κριθούν και οι υπόλοιπες θέσεις που θα κληθεί να καλύψει η Δόξα.

Χατζηλούκας και Ανδρονίκου, σε συνεργασίας με τον πρόεδρο, κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, που θα βρουν τη Δόξα πιο δυνατή την επόμενη περίοδο. Ήδη συμφώνησαν με τον προσφυγικό σύλλογο οι Μάρκος Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Κούρος, Μπακαρί Καμαρά, Σίμος Χατζηπασχάλης και Ντιέγο Μεσέν, Ζοσιμάρ Βοζίνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ