aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Πίστη ότι μπορεί να «χτυπήσει» τον Απόλλωνα

Δόξα: Πίστη ότι μπορεί να «χτυπήσει» τον Απόλλωνα

Τρεις νίκες και τρεις ήττες μετρά η Δόξα στο πρωτάθλημα. Τα τρία αρνητικά αποτελέσματα ήταν απέναντι σε ομάδες που έχουν ψηλές φιλοδοξίες, όπως είναι η Ανόρθωση, η ΑΕΛ και η ΑΕΚ. Τα δύο τελευταία, εκτός έδρας. Σήμερα, απέναντι στον Απόλλωνα, θα θελήσει να μην επιτρέψει να παρουσιαστεί το ίδιο σκηνικό αλλά να είναι όπως με τον ΑΠΟΕΛ, απέναντι στον οποίο πέτυχε μεγάλη νίκη.

Στην ομάδα της Κατωκοπιάς γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας της σημερινής αναμέτρησης, απέναντι σε μια γεμάτη και ποιοτική ομάδα η οποία διαθέτει την καλύτερη επιθετική και αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος. Γίνεται αντιληπτό πως, θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια η ομάδα του Χατζηλούκα για να ελπίζει σε βαθμολογικό κέρδος. Στην προσφυγική ομάδα πιστεύουν στις δυνάμεις τους και είναι αποφασισμένοι να δείξουν τα δόντια τους.

Ο τεχνικός της Δόξας αναμένεται να επαναφέρει ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί και οι οποίοι, για διάφορους λόγους, δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ. Πρόκειται για τους Γκρεμσλ, Σαντίκ, Μπόλιεβιτς και Ζατλ. Ικανοί να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και να συμβάλουν ώστε να «χτυπήσει» το ματς. Η Δόξα στα πλείστα παιχνίδια της είχε καλή παρουσία, παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν τη ζημιά απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ