aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Πίστεψε και δικαιώθηκε

Δόξα: Πίστεψε και δικαιώθηκε

Τεράστια ψυχικά αποθέματα είχαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας. Προ του φάσματος της πρώτης ήττας στο πρωτάθλημα απέναντι στην Καρμιώτισσα,  η ομάδα του Κώστα Σακκά ανασυντάχθηκε, πίστεψε και δικαιώθηκε. Σε 21+3΄ λεπτά πέτυχε τρία γκολ και μετά από ένα σχεδόν χαμένο παιχνίδι, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3), βρίσκεται περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα δύο ματς στο… χέρι. Οπότε, έχει τη δυνατότητα να αναρριχηθεί πολύ πιο ψηλά.

Ο Κίκας που αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Κύπριου προπονητή, προσέδωσε ζωντάνια στην επιθετική γραμμή, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο τέρματα. Ο Σαντίκ έδειξε άλλη μία φορά την εκτελεστική του ικανότητα, έστω και με εκτέλεση πέναλτι, με τους πράσινους της Κατωκοπιάς να φωνάζουν πως είναι «πολύ σκληροί για να πεθάνουν». Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο, βλέπετε, να χάνεις με 0-3 και σε μισό περίπου ημίχρονο να φέρνεις ένα ματς στα ίσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ