aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Πιο αποφασιστική και αποτελεσματική

Δόξα: Πιο αποφασιστική και αποτελεσματική

Η Δόξα, που έπαιζε για δύο αποτελέσματα ψες κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, παρουσιάστηκε πιο αποφασιστική και αποτελεσματική και πέτυχε τον στόχο της παραμονής με το ευρύ 4-1 και μάλιστα εκτός έδρας. Βρέθηκε κι αυτή σε δύσκολη θέση αλλά την ώρα της κρίσης είχε τις λύσεις.

Πλέον, τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής απλώς θα κρίνουν την τελική κατάταξη στη βαθμολογία, αφού πριν τη Νέα Σαλαμίνα είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά οι Ερμής, Παραλίμνι και Καρμιώτισσα.

Η Δόξα αξιοποίησε στο έπακρο τις ευκαιρίες της στο ψεσινό ματς. Ο Καρλίτος στο 23’ και ο Μπόλιεβιτς στο 39’ έδωσαν από το ημίχρονο τεράστιο προβάδισμα στη φιλοξενούμενη ομάδα. Στην επανάληψη και πάλι ήταν αποτελεσματική και διεύρυνε το υπέρ της προβάδισμα.

Ο Κίκας στο 61’ σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε μετά από παρέμβαση του VAR για χέρι του Εγγλέζου στην αρχή της φάσης. Ο Μουκτάρης όμως, με κεφαλιά στο 67’ έκανε το 3-0 και ο Τραϊτσέφσκι με πλασέ στο 74’ πέτυχε το τέταρτο γκολ για τη Δόξα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου. Η Νέα Σαλαμίνα απλώς κατάφερε να μειώσει το σκορ με κεφαλιά του Χριστοφόρου (83’).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ