aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Περιμένοντας τους Ντανίλο και Μαλεκκίδη

Δόξα: Περιμένοντας τους Ντανίλο και Μαλεκκίδη

Την ώρα που στη Δόξα άρχισαν να σκέφτονται την επόμενη σεζόν με τις εργομετρικές εξετάσεις, οι προπονήσεις αρχίζουν τη Δευτέρα, είναι και σε αναμονή της απάντησης για δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Στον Ντανίλο, που αγωνιζόταν στη Νέα Σαλαμίνα, το σωματείο της Κατωκοπιάς κατέθεσε οικονομική πρόταση και αναμένει την απάντησή του. Δεν είναι εύκολη περίπτωση αλλά στη Δόξα αισιοδοξούν ότι στο τέλος θα κάνουν «δικό τους» τον έμπειρο επιθετικό.

Παράλληλα, είναι σε αναμονή της απόφασης του Τσόρνιγκερ στον Απόλλωνα για τον Γιώργο Μαλεκκίδη. Εάν ο Γερμανός τεχνικός κρίνει ότι δεν θα τον κρατήσει στο ρόστερ της λεμεσιανής ομάδας και θα είναι καλύτερα να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να ενταχθεί στη Δόξα. Τον 23χρονο μπακ θέλει και ο Άρης.

Ο Σακκάς αναμένει εντός της επόμενης βδομάδας που αρχίζουν και οι προπονήσεις, την επιστροφή αρκετών ξένων παικτών. Με τις προσθήκες που έγιναν γεμίζει και πάλι το ρόστερ, ενώ θα υλοποιηθούν ακόμη 2-3 μετεγγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ