aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Παραμονή ίσον €50.000 πριμ

Δόξα: Παραμονή ίσον €50.000 πριμ

Η Δόξα με τη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ, που της επέτρεψε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, θα κοιτάξει μόνο μπροστά θέλοντας να φθάσει ακόμη πιο ψηλά. Μάλιστα, ο πρόεδρός της έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη. Σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, τόνισε πως η Δόξα στοχεύει στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου κι ας είναι σήμερα στο -9. Την ίδια ώρα σημείωσε πως οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν και το δώρο τους, θα μοιραστούν €50.000 αν η Δόξα παραμείνει στην Κατηγορία. Σημαντικό κίνητρο για τους παίκτες της προσφυγικής ομάδας, που δείχνουν αποφασισμένοι να οδηγήσουν τη Δόξα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η προσφυγική ομάδα, που θα στερηθεί τον Σαντίκ στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό, λόγω της αποβολής του στο προχθεσινό παιχνίδι και τον Ασαμόα, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Επίσης, θα απουσιάσει από τον πάγκο ο Ηλίας Χαραλάμπους, λόγω καρτών. Ο Στυλιανού δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι και κρίνεται αμφίβολος. Η επιτυχία απέναντι στην ΠΑΕΕΚ τόνωσε το ηθικό των παικτών και στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό με νίκη θα ξεφύγουν του αντιπάλου τους στο +3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ