aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Παραιτήθηκε ο τιμ μάνατζερ Στέλιος Ιωάννου

Δόξα: Παραιτήθηκε ο τιμ μάνατζερ Στέλιος Ιωάννου

Την αποχώρηση του από τη θέση του διαχειριστή της Δόξας Κατωκοπιάς (Team Manager), μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας ανακοίνωσε ο Στέλιος Ιωάννου.

Η ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Από την αγωνιστική περίοδο 2012-13, ασχολούμαι με τα ενδότερα του Αθλητικού Σωματείου Δόξα ΘΟΪ Κατωκοπιάς, από τη θέση του Team Manager. Έχω αποφασίσει, με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, να αποχωρήσω από το σωματείο, έχοντας ήσυχη τη συνείδηση μου για τα όσα πρόσφερα, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της ομάδας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του σωματείου Κώστα Χριστοδούλου, για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ στον χώρο του ποδοσφαίρου και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον διευθυντή της ομάδας Αντρέα Κόγια, για τις κατευθυντήριες γραμμές στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα και για τις γνώσεις που μου πρόσφερε απλόχερα. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους του σωματείου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ στο σωματείο κάθε επιτυχία στο μέλλον, μα πάνω απ’ όλα επιστροφή στην κατεχόμενη Κατωκοπιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ