aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Πάνοπλη και αισιόδοξη

Δόξα: Πάνοπλη και αισιόδοξη

Πανέτοιμοι δηλώνουν στη Δόξα ώστε να κάνουν ιδανική αρχή στο νέο πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Σακκάς, υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς παρουσιάζονται σε άλλη μία αγωνιστική περίοδο με ανανεωμένο έμψυχο δυναμικό, ωστόσο φέτος υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία όσον αφορά στη δυναμική του συνόλου. «Να βοηθήσω την ομάδα να καταφέρει την είσοδό της στην πρώτη εξάδα!Αυτό είναι που θέλουμε να προσπαθήσουμε αυτή τη σεζόν όπως το κάναμε και την προηγούμενη φθάνοντας τόσο κοντά. Θέλουμε να είμαστε εκεί και να το παλέψουμε», είπε εξάλλου ο Σαντίκ.

Εν τω μεταξύ η Δόξα επισημοποίησε την απόκτηση του Χρήστου Καλλή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ