aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα-Πάφος: «Νίκη γιατί… καιγόμαστε»

Δόξα-Πάφος: «Νίκη γιατί… καιγόμαστε»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μια ματιά στη βαθμολογία, εύκολα θα αντιληφθεί τη μεγάλη σημασία του σημερινού αγώνα στο Μακάρειο ανάμεσα στη Δόξα και την Πάφος FC, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Τους «πράσινους» και τους «γαλάζιους» χωρίζει ένας βαθμός, επομένως «καίγονται» και οι δύο ομάδες για όφελος, ώστε να «αναπνεύσουν» βαθμολογικά και να ατενίσουν τη συνέχεια με σαφώς περισσότερη αισιοδοξία.

Με νίκη στο σημερινό μεταξύ τους ματς, που είναι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα, θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και προσωρινά. Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός πως τόσο η Δόξα όσο και η Πάφος FC προέρχονται από ήττα, άρα έχουν έναν επιπλέον κίνητρο να θέλουν να πανηγυρίσουν σήμερα στο Μακάρειο.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο προπονητής των γηπεδούχων Λούκας Χατζηλούκας δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες του τιμωρημένου με κίτρινες κάρτες Σωτηρίου, ενώ στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή των Μιτρέα και Χατζηβασίλη, οι οποίοι απουσίασαν στο προηγούμενο ματς κόντρα στο Παραλίμνι. Από πλευράς του και ο προπονητής των φιλοξενούμενων Ζέλικο Κόπιτς μετρά απουσίες αλλά και επιστροφές παικτών. Πιο συγκεκριμένα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μολ, Χολτ και Κουλς, ενώ μπορεί να καταστρώσει το πλάνο του έχοντας τους Νέμετς και Ράσιτς, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν με την Αλκή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ