aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Πάει με φόρα στο Τσίρειο για να αποδείξει πάρα πολλά

Δόξα: Πάει με φόρα στο Τσίρειο για να αποδείξει πάρα πολλά

Με μοναδικό στόχο το βαθμολογικό όφελος, ώστε να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, θα βρεθεί σήμερα η Δόξα στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον Άρη. Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους θέλει να δώσει συνέχεια στα δύο διαδοχικά θετικά αποτελέσματα και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω στη βαθμολογία.

Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς, ωστόσο, θα παραταχθούν ξανά με αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων του Κύπριου τεχνικού βρίσκονται οι τρεις ποδοσφαιριστές που εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και οι τιμωρημένοι Μπεράτ Σαντίκ, Ντούσκο Τραϊτσέφσκι. Αντίθετα, υπολογίζεται για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Ζαν-Αρμέλ Ντρολ.

Την ίδια ώρα, ο Σαμίρ Κέρλα, που αποκτήθηκε προ ημερών, αποχωρεί από τη Δόξα. O Βόσνιος αμυντικός δεν προσαρμόστηκε στην Κύπρο και ζήτησε να φύγει. Το κενό που αφήνει στο ρόστερ θα καλύψει ο Καμίλο Σάιθ, με τον οποίο ήδη συμφώνησε η προσφυγική ομάδα. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Κολομβιανός αγωνίστηκε στην Πάφος FC, καταγράφοντας 37 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ