aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Πάει αποδεκατισμένη στο Δασάκι

Δόξα: Πάει αποδεκατισμένη στο Δασάκι

Με ενδεκάδα ανάγκης θα παρουσιαστεί η Δόξα στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Επτά ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί και ήταν στο αρχικό σχήμα στο τελευταίο ματς με αντίπαλο την Ομόνοια, αλλά και άλλοι τρεις του καταλόγου Β, δεν υπολογίζονται από τον Ηλία Χαραλάμπους.

Το γεγονός αυτό μειώνει τις επιλογές του Κύπριου τεχνικού, που θα έχει στην αποστολή 15 ποδοσφαιριστές και με τους πλείστους να είναι νεαροί. Η Δόξα δεν έχει επιλογή από το να πάει στο Δασάκι και να «χτυπήσει» το παιχνίδι με όσους ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Ο λόγος που δεν μπορεί να ζητήσει αναβολή του αγώνα είναι γιατί, οι τέσσερις από τους επτά ποδοσφαιριστές του καταλόγου Α βρέθηκαν θετικοί εκτός του χρονικού πλαισίου της μιας βδομάδας που αναφέρεται στο πρωτόκολλο της ΚΟΠ.

Όσο για τον Μπαλντέ, παραμένει ακόμη στην Πορτογαλία. Με την επιστροφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί –εκτός απροόπτου– και η μετεγγραφή του στην ΑΕΛ, παρόλο που επέδειξε ενδιαφέρον και η Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ