aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ορίζει τη μοίρα της

Δόξα: Ορίζει τη μοίρα της

Ο δρόμος της Δόξας προς την παραμονή στην Α’ Κατηγορία περνάει από τη Λεμεσό και το «Αλφαμέγα». Η ομάδα της Κατωκοπιάς φιλοξενείται σήμερα (19:00) από την ΑΕΛ, ορίζοντας η ίδια τη μοίρα της όσον αφορά την παραμονή.

Με «διπλό» επί των γαλαζοκιτρίνων η προσφυγική ομάδα εξασφαλίζει ότι θα αγωνίζεται στα «σαλόνια» και στη νέα αγωνιστική περίοδο, χωρίς να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του Ανόρθωση – Παραλίμνι, που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα. Σε περίπτωση ισοπαλίας κόντρα στους λεμεσιανούς, η Δόξα θα χρειάζεται να μην νικήσουν οι «βυσσινί» στο «Αντώνης Παπαδόπουλους», ενώ εφόσον ηττηθεί, θα πρέπει να ελπίζει σε ήττα του Παραλιμνίου.

Δεδομένα ο Κώστας Σακκάς και οι παίκτες του θα θελήσουν να μην μπουν στη διαδικασία να εξαρτούνται από το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού. Αντιθέτως, στην τρίτη επίσκεψη τους στο «Αλφαμέγα» και μετά από δύο ήττες κόντρα σε Απόλλωνα και Άρη, θα ψάξουν τρίποντο-παραμονής. Σε ενδεχόμενο που τα καταφέρουν θα είναι μόλις το τρίτο στην τελευταία δεκάδα αγώνων του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ