aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ο Σακκάς θα αξιολογήσει τον Τζολοβάρτ

Δόξα: Ο Σακκάς θα αξιολογήσει τον Τζολοβάρτ

Από την ΑΕΚ… στη Δόξα. Ο Ρομάν Τζολοβάρτ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Κατωκοπιάς, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους. Ο 28χρονος στόπερ εντάχθηκε ήδη στο πρόγραμμα προπονήσεων της Δόξας και μόλις κριθεί ότι είναι απόλυτα έτοιμος θα κάνει και ντεμπούτο.

Στην ΑΕΚ είχε τεθεί εκτός πλάνου από το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο έκανε προπονήσεις και κρίνεται ώς ένα βαθμό σε καλή κατάσταση.

«Ο Ρομάν γεννήθηκε στις 21/3/1992 (28 ετών) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Γουίγκαν, Ιβέρνες Καλ, Τρανμίρ Ρόβερς, Κολωνία, Ερζγκεβίργκε Άουε, Ρασίνγκ Φερόλ, Ρεάλ Μούρθια, Έλτσε, Μέριδα, Νέα Σαλαμίνα, Μακάμπι Νετάνια, ΑΕΚ Λάρνακας», ενημέρωσε η διοίκηση.

Ο Τζολοβάρτ επέλεξε τον αριθμό 25. Η Δόξα συνεχίζει την προετοιμασία της για τον μεθαυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, από τον οποίο θα απουσιάσουν οι Πάντιτς και Μουκτάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ