aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ο Ανδρονίκου προανήγγειλε αλλαγές

Δόξα: Ο Ανδρονίκου προανήγγειλε αλλαγές

Σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της θα προχωρήσει η Δόξα ενόψει της νέας σεζόν. Η πορεία της ομάδας, που δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες, σε συνδυασμό με την παρουσία νέου προπονητή, θα επιφέρουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Άλλωστε είναι κάτι που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Ανδρονίκου στις δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΛ.

«Αλλαγές στο ρόστερ θα γίνουν σίγουρα, είναι δεδομένο. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή και οπωσδήποτε θα προχωρήσουμε σε αλλαγές. Όχι σήμερα, για όνομα του Θεού, έχουμε ακόμη έναν αγώνα, ακόμη τώρα γνωρίζω τα παιδιά» είπε ο τεχνικός της Δόξας. Ως γνωστόν, στη Δόξα τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται οι Μάρκος Χαραλάμπους και Σισοκό, για τους οποίους έκανε πρόσφατα αναφορά ο πρόεδρος Κώστας Χριστοδούλου. Την ίδια ώρα ενδέχεται να προκύψει και παραχώρηση ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο Καραμανώλης για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ