aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Νίκη – οξυγόνο, δυόμισι μήνες μετά

Δόξα: Νίκη – οξυγόνο, δυόμισι μήνες μετά

Νίκη – οξυγόνο, την πρώτη μετά από δυόμισι μήνες και δεύτερη στη σεζόν, πέτυχε η Δόξα απέναντι στην ΠΑΕΕΚ (2-1). Η εμφάνιση της ομάδας του Σακκά μπορεί να μην έφθασε σε υψηλά επίπεδα και γι’ αυτό υπάρχει δικαιολογία, η μεγάλη πίεση για τους βαθμούς. Αυτό που έχει σημασίας είναι ότι πανηγύρισε μετά από πολύ καιρό και είναι σε θέση να κοιτάξει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τη συνέχεια. Η ομάδα της Κατωκοπιάς μπορεί να παραμένει στη 10η θέση, αλλά ξέφυγε της αντιπάλου της στο+3 και το κυριότερο πλησίασε μιαν ανάσα από τις ομάδες που προπορεύονται.

Σαντίκ και Ανανέ ήταν οι σκόρερ. Ο νεαρός εξτρέμ από το Μπενίν αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον Σακκά, αφού πέρασε στον αγώνα στο 60’ και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα χρίστηκε σκόρερ (61’). Γκολ που ήταν αρκετό να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει τη Δόξα στην επιτυχία.
Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα πορευθεί η προσφυγική ομάδα, για την οποία ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική και ακολούθως θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να αναμετρηθεί με την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ