aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα - Νέα Σαλαμίνα: Της έλειπε μόνο το γκολ

Δόξα – Νέα Σαλαμίνα: Της έλειπε μόνο το γκολ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τι και αν δημιούργησε οκτώ πολύ καλές φάσεις για να σκοράρει, έναντι μόλις μίας της αντιπάλου; Τι και αν είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, με το ποσοστό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να φτάνει στο 69%; Η Δόξα, απέτυχε να κερδίσει τη Νέα Σαλαμίνα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό (0-0), στο παιχνίδι που άνοιξε χθες την αυλαία της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Οι γηπεδούχοι, δοκίμασαν σχεδόν όλους τους τρόπους για να σκοράρουν. Μέχρι και «ψαλιδάκι» σε χρόνο καθυστερήσεων δοκίμασαν (Ολιβέιρα 90+2’), αλλά γκολ τίποτα. Τζίφος! Στις μισές ευκαιρίες που δημιούργησαν, η μπάλα είχε κατεύθυνση το πλεκτό, ωστόσο ο Βεσελόφσκι δήλωσε «παρών» (Σαντίκ 14΄, 76΄, Οικονομίδης 58΄, Κίκας 60΄). Ο έμπειρος τερματοφύλακας, εννοείται πως αποτέλεσε μακράν τον καλύτερο παίκτη των ερυθρολεύκων. Πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και θα χρειαστούν υπερπροσπάθεια ώστε να παραμείνουν στην Α’ Κατηγορία. Στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος μετρούν μία νίκη, παραμένοντας μοιραία στη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ