aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα – Νέα Σαλαμίνα: Θέλουν να… κόψουν δρόμο

Δόξα – Νέα Σαλαμίνα: Θέλουν να… κόψουν δρόμο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σημαντικό εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Η Δόξα υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα (17:00 – Cytavision1), με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη ώστε να αντλήσουν επιπρόσθετη δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Τόσο η Δόξα όσο και η Νέα Σαλαμίνα, προέρχονται από ήττα απέναντι σε ΑΕΚ και Ανόρθωση, αντιστοίχως. Θέλουν να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά, κάτι που θα τους επιτρέψει αυτομάτως να αναρριχηθούν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς, πιστώνοντας στο ταμείο τους τρεις βαθμούς θα σκαρφαλώσουν στην 6η θέση, ενώ σε περίπτωση νίκης των ερυθρολεύκων της Αμμοχώστου, θα πιάσουν την Καρμιώτισσα στην 11η θέση. Η Νέα Σαλαμίνα, ασφαλώς, βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση καθώς σε πέντε αγώνες μάζεψε μόλις τρεις βαθμούς και βρίσκεται στο προτελευταίο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Οι προπονητές των σημερινών μονομάχων δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο στη διάθεσή τους ώστε να προετοιμάσουν όπως θα ήθελαν την ομάδα τους. Αρκέστηκαν στα βασικά, προσδοκώντας ότι οι ποδοσφαιριστές τους θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σημερινού 90λεπτου, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερό τους εαυτό. Πάντως, θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση την αγωνιστική που προηγήθηκε ώστε να φρεσκάρουν το σύνολο οι δύο Κύπριοι τεχνικοί. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν υπολογίζει στον τραυματία Μπέριο, ενώ αμφίβολη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή του Βάγκνερ.

Ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή θα σφυρίξει τον αγώνα καθώς έγινε δεκτό το αίτημα των ερυθρολεύκων για αλλαγή του Κ. Φελλά, όπως αρχικά είχε οριστεί. Βοηθοί είναι οι Χ. Γεωργίου, Χρ. Ε. Χρίστου και  4ος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Φωτίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ