aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα - Νέα Σαλαμίνα: Μονόπλευρο το ενδιαφέρον

Δόξα – Νέα Σαλαμίνα: Μονόπλευρο το ενδιαφέρον

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τη διατήρησή της στην πρώτη θέση του Β’ γκρουπ του πρωταθλήματος θα επιδιώξει σήμερα η Νέα Σαλαμίνα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα. Είναι το τελευταίο ματς της σεζόν και οι ερυθρόλευκοι που βρίσκονται ήδη στην πρωτοπορία, με νίκη θα υλοποιήσουν τον στόχο τους. Ενδέχεται να τον πετύχουν και με ισοπαλία εφόσον Ερμής και Εθνικός, που αγωνίζονται μεταξύ τους, μείνουν στην ισοπαλία. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στο Μακάρειο για να ψάξουν μόνο τη νίκη. Απέναντι στην αδιάφορη Δόξα, εφόσον η Σαλαμίνα φθάσει σε καλή απόδοση οι πιθανότητες είναι με το μέρος της.

Είναι και το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου και οι ποδοσφαιριστές θα θελήσουν να κλείσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους, με την πρωτιά να αποτελεί το βασικό κίνητρό τους. Πιστεύουν ότι οι δυνατότητες της ομάδας τους είναι μεγαλύτερες από την αντίπαλό τους και απομένει να το αποδείξουν εντός αγωνιστικού χώρου. Υπάρχουν απουσίες και ο Αντόνιο Κονσεϊσάο θα προβεί σε αλλαγές, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους νεαρούς.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Πορτογάλος τεχνικός θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας. Στον σύλλογο της Αμμοχώστου, υπάρχει πρόθεση για πρόσληψη Κύπριου τεχνικού για τη νέα περίοδο. Στους βασικούς υποψήφιους είναι οι Λιάσος Λουκά, Σάββας Πουρσαϊτίδης, Γιώργος Κοσμά και Σίμος Ταραπουλούζης.

Από την πλευρά της Δόξας, οι ποδοσφαιριστές της θα αγωνιστούν για την τιμή των όπλων. Δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Αυτό που ήθελαν να πετύχουν, το πέτυχαν από την περασμένη βδομάδα, την παραμονή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία. Γι’ αυτό και ο Λούκας Χατζηλούκας προτίθεται να δώσει την ευκαιρία και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα στους παίκτες (αυτό θα γίνει από βδομάδας) το οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει το προσφυγικό σωματείο αναμένεται να οδηγήσει πολλούς στην έξοδο, αναζητώντας νέα ποδοσφαιρική στέγη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ