aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα - Νέα Σαλαμίνα: Μάχη με φόντο την παραμονή

Δόξα – Νέα Σαλαμίνα: Μάχη με φόντο την παραμονή

Η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αρχίσει απόψε με το παιχνίδι Δόξα-Νέα Σαλαμίνα, που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο. Η γηπεδούχος είναι ουραγός και έχει ανάγκη την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα, μετρώντας για την ώρα μόλις δύο βαθμούς. Από την πλευρά της, η φιλοξενούμενη δεν επιθυμεί δεύτερη συνεχόμενη ήττα, που θα τη φέρει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Έχει εννιά πόντους και εννοείται ότι προτιμά να αυξήσει την απόσταση από το να δει τη σημερινή αντίπαλό της να την πλησιάζει στους τέσσερις βαθμούς.

Η Δόξα θα έχει στον πάγκο για πρώτη φορά τον Έντουαρντ Ερανοσιάν και θα προσπαθήσει να κάνει νέα αρχή. Ο Βούλγαρος προπονητής «σήκωσε μανίκια» από την περασμένη Δευτέρα, έχοντας παρακολουθήσει μία ημέρα προηγουμένως από την κερκίδα τους πράσινους να συντρίβονται με 0-6 από την Ανόρθωση.

Ασφαλώς, είχε πολλή δουλειά στις τέσσερις προπονήσεις που είχε την ευθύνη, με στόχο να παρουσιάσει βελτιωμένους τους ποδοσφαιριστές του απέναντι στην άλλη ομάδα της Αμμοχώστου. Όσο για το πιθανό σχήμα, αν θα γίνουν αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στους κυανόλευκους, δεν θα είναι αρκετές. Μοναδικό πρόβλημα ενόψει του αποψινού ματς ο τραυματισμός του Αλφόνσο Αρτάβε.

Στον αντίποδα, η Νέα Σαλαμίνα έμεινε με άδεια χέρια παρά την καλή εμφάνιση και το άδικο (βάσει απόδοσης) 0-3 από τον ΑΠΟΕΛ. Εντούτοις, γύρισε σελίδα αναγνωρίζοντας ότι στο αποψινό ματς έχει πολλά παραπάνω να χάσει σε σχέση με το προηγούμενο.

Προβλήματα τραυματισμών δεν αναφέρονται από πλευράς ερυθρολεύκων, επομένως είναι πιθανό να μην αλλάξει το αρχικό σχήμα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ωστόσο, από τη στιγμή που οι Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Ιβάν Φουστάρ είναι έτοιμοι για ακόμη μία φορά, θέτουν υποψηφιότητα. Άλλο ένα ερώτημα είναι τον Φαρσάντ Νουρ ή Σάσα Μαριάνοβιτς στο κέντρο, οι οποίοι μάλλον θα δίνουν μάχη επί ίσοις όροις κάθε αγωνιστική (εκτός όταν μετατίθεται σε πιο επιθετικό ρόλο ο Ιωάννης Κωστή, κάτι που θα φέρνει τον Αφγανό και τον Σέρβο να αγωνίζονται δίδυμο στα χαφ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ