aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα-Νέα Σαλαμίνα: «Χ»αμένοι στο Μακάρειο (video)

Δόξα-Νέα Σαλαμίνα: «Χ»αμένοι στο Μακάρειο (video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

«Λευκή» ισοπαλία που δεν βολεύει καμιά! Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής μεταξύ της Δόξας και της Νέας Σαλαμίνας που διεξήχθη στο Μακάρειο. Αμφότερες ήθελαν τους τρεις βαθμούς, ωστόσο δεν παρουσίασαν το καλύτερο τους πρόσωπο και έτσι δεν βρήκαν τον δρόμο για τα δίκτυα. Οι γηπεδούχοι με τρεις βαθμούς παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η Νέα Σαλαμίνα στην 7η θέση έχει 10 και ελπίζει σε… στραβοπάτημα της Πάφου και του Απόλλωνα ώστε να μην την ξεπεράσει. Υπενθυμίζουμε πως αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ερανοσιάν στον πάγκο των πρασίνων  της Κατωκοπιάς.

Το ματς…

Μέτριος ο ρυθμός του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Αμφότερες κατέγραψαν από μια ευκαιρία. Αρχικά η Νέα Σαλαμίνα στο 15’ απείλησε μετά από συρτό σουτ του Χριστοφόρου που κατέληξε μόλις δίπλα από την εστία του Παρασκευά, ενώ η Δόξα στο 18’ σημείωσε πολύ καλή ευκαιρία με τον Ίταλο, το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Κίσσας με τις γροθιές. Ο Μουκτάρης λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου απείλησε με κοντινή κεφαλιά, η οποία όμως κατέληξε ψηλά έξω και έτσι ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ το 45λεπτο.

Ίδιος ο ρυθμός και του δευτέρου μέρους, με τις ευκαιρίες να σημειώνονται με το… σταγονόμετρο. Οι ερυθρόλευκοι σε δύο λεπτά απείλησαν με ισάριθμα πλασέ του Κίνγκσλεϊ (63’ και 64’), τα οποία βρήκαν σε ετοιμότητα τον Παρασκευά που απέκρουσε εύκολα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς στο 78’ κατέγραψε σπουδαία φάση καθώς ο Κάρλος δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα ενώ ήταν τετ-α-τετ με τον Κίσσα και έτσι το πλασέ του κατέληξε μόλις έξω.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Έντουαρντ Ερανοσιάν): Παρασκευά, Μιντίκκης, Μουκτάρης, Ντερβίτ, Μπραμπίγια (74′ Κάρλος), Μπόλιεβιτς, Βαλέντε (79′ Χριστοφή), Παπαφώτης, Ασαμόα, Μέσκα, Ίταλο (66′ Καρλίτος).

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Σαν Ρομαν, Τσαμπούρης, Χριστοφόρου, Κορέια, Ελουντού (77′ Ρέινολντς), Μαριάνοβιτς (58′ Κωστή), Νουρ, Τινστέλ (51′ Σίμπσον), Κίνγκσλεϊ.

Σκόρερ:

Κίτρινες: Μουκτάρης

Αποβολές:

Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης

Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός: Τηλεμάχου Τηλέμαχος

4ος: Στρούθου Ανδρέας

Παρατηρητής Διαιτησίας:   Γερασίμου Παναγιώτης

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ