aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Μέσα και ο Μιντίκκης

Δόξα: Μέσα και ο Μιντίκκης

Η Δόξα έχει επικεντρωθεί στο καυτό ραντεβού με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί αύριο στο Μακάρειο για τη 13η αγωνιστική. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά το 0-2 από την Ομόνοια στο ΓΣΠ, απέναντι σε έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές τους στη μάχη της παραμονής. Παραμένουν ουραγοί της βαθμολογίας και θέλουν να ψαλιδίσουν τη διαφορά για να ανακτήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή.

Μάλιστα, ενδεχόμενο 2Χ3 απέναντι σε Ολυμπιακό και Εθνικό (στο Δασάκι την επόμενη αγωνιστική) θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα, πριν από τα Χριστούγεννα. Βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Ο Έντουαρντ Ερανοσιάν θα έχει στη διάθεσή του τον Κωνσταντίνο Μιντίκκη, ο οποίος προπονήθηκε χθες σε φουλ ρυθμό. Επομένως, μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Μιγκέλ Καρλίτος. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα και ο Βούλγαρος προπονητής θα κατασταλάξει στο σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στους μαυροπράσινους.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της Δόξας θα πάρουν σύντομα αποφάσεις που αφορούν στον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Το κεφάλαιο ενίσχυση στην επίθεση απασχολεί τους πράσινους και πέρα από τον μέσο Ανρί Ενινφούλ και τον αριστερό μπακ Νελσίνιο, θα αξιολογηθεί και ποδοσφαιριστής της γραμμής κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ