aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Με πρωτομάστορα τον παίκτη-συνώνυμο του γκολ

Δόξα: Με πρωτομάστορα τον παίκτη-συνώνυμο του γκολ

Η Δόξα βρήκε τον τρόπο να εκτροχιάσει από τις ράγες την Ομόνοια, επικρατώντας ψες με 2-1, έχοντας ως πρωτομάστορα της επιτυχίας τον παίκτη-συνώνυμο του γκολ.

Ο Μπεράτ Σαντίκ, αυτός ο έμπειρος και ικανότατος Φινλανδός επιθετικός, δεν λάθεψε στις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, η μία από εκτέλεση πέναλτι (11΄, 48΄), έφτασε τα οκτώ συνολικά τέρματα στο τρέχον πρωτάθλημα, πιάνοντας στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Ιβάν Τρισκόφσκι!

Στο πρώτο γκολ, η μπάλα έφτασε στην κατοχή του αφότου κόντραρε στο πόδι του Γιαν Λέσγιακς, με τον αμυντικό της Ομόνοιας να έχει… συμμετοχή και στο δεύτερο. Ο Ρομάριο Μπαλντέ έπεσε πολύ εύκολα στο άγγιγμα του Τσέχου, κέρδισε πέναλτι και ο Σαντίκ είπε εκ νέου ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Ο 35χρονος φορ, με αυτά και με αυτά, βοήθησε την ομάδα του να πάρει σημαντικές ανάσες. Η Δόξα, πέτυχε την πρώτη νίκη με τον Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο, ανέβηκε στους 14 βαθμούς, βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ευρισκόμενη δύο βαθμούς πάνω από την ΠΑΕΕΚ και έξι από τον Εθνικό. Η ομάδα της Κατωκοπιάς, υπενθυμίζουμε, προερχόταν από 11 ματς πρωταθλήματος κατά τα οποία είχε κερδίσει μόλις μία φορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ