aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Με μοιραίο τον Σαντίκ

Δόξα: Με μοιραίο τον Σαντίκ

Η Δόξα είχε ως μοιραίο παίκτη της χθες κόντρα στην ΑΕΛ (0-) τον πρώτο της σκόρερ. Ο Σαντίκ δεν νίκησε τον Μέγιερι σε εκτέλεση πέναλτι (40’) και σε άλλες δύο φάσεις, δεν σημάδεψε σωστά από επίκαιρη θέση. Συν τοις άλλοις, η ομάδα της Κατωκοπιάς πέτυχε δύο γκολ με τον Σάσι (52΄, 71΄) που ακυρώθηκαν από το VAR ως οφσάιντ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του προπονητή της.

«Οι VARίστες πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Αν δείτε τις φωτογραφίες στο ένα η μπάλα δεν είναι κολλημένη στο πόδι του ποδοσφαιριστή μας. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το VAR, δεν μπορώ να ξέρω το πώς μπαίνουν οι γραμμές. Πρέπει να το κοιτάξουν οι υπεύθυνοι», σχολίασε ο Χαραλάμπους. Η Δόξα γνώρισε την ήττα που την αγχώνει ακόμα περισσότερο αφού ο προτελευταίος Εθνικός βρίσκεται πλέον στο -5, με αγώνα (μάλιστα) λιγότερο. Υπενθυμίζουμε πως στα 13 τελευταία παιχνίδια στις δύο διοργανώσεις πέτυχε μόλις μία νίκη (1-6-6).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ