aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Με ισχυρό κίνητρο το αήττητο της

Δόξα: Με ισχυρό κίνητρο το αήττητο της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Υψηλό εμπόδιο καλείται να υπερβεί σήμερα η Δόξα, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Αρένα. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς πάνε στη Λάρνακα με κίνητρο το αήττητό τους, καθώς σε τέσσερις αγώνες μετρούν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Θα θελήσουν να διαφυλάξουν αυτό το σερί και να συνεχίσουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Με τακτική Τσιρείου, όπως στην πρεμιέρα δηλαδή απέναντι στον Απόλλωνα (2-2), η Δόξα θα κυνηγήσει το βαθμολογικό κέρδος. Εφόσον έχει τις απαντήσεις στα καλά διαστήματα της αντιπάλου της, τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες επίτευξης του στόχου της.

Ο Σακκάς αναμένεται να στηρίξει το πλάνο του στις ακόλουθες επιλογές: Σισκόφσκι κάτω από δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Μιντίκκης, Μουκτάρης, Χριστοφή, Εγγλέζου. Στη μεσαία γραμμή, Τραϊτσέφσκι, Μπόλιεβιτς και Ολιβέιρα. Στην επίθεση, δεξιά ο Μέσκα, αριστερά ο Κάρλος και στην κορυφή ο Σαντίκ. Θέση διεκδικούν και οι Παρασκευά, Πάντιτς και Οικονομίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ