aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Με γεμάτο οπλοστάσιο για τον τελικό της «παραμονής»

Δόξα: Με γεμάτο οπλοστάσιο για τον τελικό της «παραμονής»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την ευκαιρία να ξεμπερδεύει μία καλή από την υπόθεση-διαβάθμιση έχει η Δόξα στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Με τη διαφορά από την αυριανή αντίπαλο να βρίσκεται στους πέντε βαθμούς, εννοείται πως οι πράσινοι της Κατωκοπιάς εάν δεν ηττηθούν ανανεώνουν το ραντεβού στην Α΄ Κατηγορία για άλλη μία αγωνιστική περίοδο.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα κληθούν το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στο Παραλίμνι να καρπωθούν τους τρεις βαθμούς ώστε να σφραγίσουν την παραμονή. Το θετικό για τον Άγγελο Ευθυμίου είναι πως υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, επομένως θα καταστρώσει το πλάνο του χωρίς κανέναν περιορισμό.

Ενδεχομένως να παρατάξει την ομάδα του όπως στο πρόσφατο ματς με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, αφού είχε μείνει σε αδρές γραμμές ευχαριστημένος. Ο Κύπριος προπονητής θα αξιολογήσει και σήμερα την κατάσταση των ποδοσφαιριστών και βάσει των απαιτήσεων του αγώνα στη Λάρνακα θα πράξει.

Εν τω μεταξύ, στη Δόξα βρίσκονται επί ποδός όσον αφορά στα υπό εξέλιξη έργα στο στάδιο της ομάδας στην Περιστερώνα. Τα μηχανήματα αφαιρούν το παλιό χώμα ώστε να μπει το κατάλληλο και σύντομα να γίνει εμφύτευση του χλοοτάπητα. Στόχος είναι μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου να έχει ολοκληρωθεί το εν λόγω σκέλος ώστε να προλάβει η ομάδα να δώσει παιχνίδι εντός Αυγούστου. Σε διαφορετική περίπτωση θα αγωνισθεί στη νέα σεζόν για 2-3 ματς στο Μακάρειο Στάδιο και ακολούθως θα μετακομίσει «σπίτι» της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ